منو دسترسی

آگهی مزایده نوبت دوم فروش یک دستگاه واحد مسکونی مورخ 15/11/1403

1403/11/06 در ساعت 12:00:01

فروش یک واحد مسکونی واقع در منطقه دیباجی تهران

 آگهی مزایده نوبت دوم  فروش یک دستگاه واحد مسکونی مورخ 15/11/1403

 آگهی مزایده نوبت دوم  فروش یک دستگاه واحد مسکونی مورخ 15/11/1403

شرکت دی در نظر دارد به استناد مصوبه شماره 503 مورخ 24/09/1403 کمیسیون فروش املاک و مستغلات بنیاد، واحد مسکونی واقع در منطقه دیباجی تهران این شرکت به شرح جدول ذیل را از طریق مزایده  نوبت دوم به فروش برساند.

 

ردیف

آدرس و موقعیت ملک

متراژ مترمربع

قیمت پایه فروش ( میلیون ريال)

1

یک دستگاه آپارتمان مسکونی با موقعیت اداری بزرگراه صدر قبل خروجی دیباجی پلاک 12 طبقه چهارم جنوب شرقی- یک واحد پارکینگ

69/77

155،380 میلیون ريال

 

  • متقاضیان می­توانند از تاریخ درج آگهی نسبت به دریافت شرایط شرکت درمزایده و فرم پیشنهاد قیمت را تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ 13/11/1403 از طریق مراجعه به دفتر مرکزی به آدرس: تهران، شهرک قدس، میدان صنعت، بلوار خوردین بعد از تقاطع هرمزان مجتمع آتی سنتر شرکت دی اقدام نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس 52156000 داخلی 123 خانم فتح­پور تماس حاصل نمایند.
  • تاریخ تحویل پاکات تا پایان وقت اداری روز یک شنبه مورخ 14/11/1403 و تاریخ بازدید نیز از تاریخ درج آگهی تا روز شنبه مورخ 13/11/1403 با هماهنگی دفتر مرکزی ( آقای یحیائیان 09123060774 ) امکان پذیر می باشد.
  • سپرده شرکت در مزایده 5 درصد مبلغ قیمت پایه فروش به صورت چک بانکی رمزدار و یا ضمانتنامه بانکی با اعتبار حداقل سه ماهه، مطالبات تائید شده پیمانکاران و یا واریز به شماره شبا 900180000000000104030777IR بانک تجارت شعبه شهرک قدس کد 1040 در وجه شرکت دی با شناسه ملی 10861092038می باشد.
  • شرایط نحوه پرداخت ثمن معامله بصورت 50 درصد نقد و 40 درصد اقساط 12 ماهه (طی یکسال) و یک فقره چک معادل 5 درصد مبلغ مبایعه نامه هنگام تحویل ملک و یک فقره چک معادل 5 درصد مبلغ مبایعه نامه هنگام انتقال سند مالکیت  (قابل تهاتر با مطالبات پیمانکاران )  می باشد.
  • زمان برگزاری مزایده، محل بازگشایی پاکتها و قرائت پیشنهادها روز دو شنبه ساعت 09:00 صبح مورخ 15/11/1403 در محل دفتر مرکزی شرکت دی می باشد.
  • مهلت زمان تنظیم مبایعه نامه تا 10 روز پس از اعلام برنده مزایده می باشد و برنده مزایده موظف است ظرف این مدت نسبت به پرداخت ثمن معامله طبق شرایط پرداخت برای ملک مزبور اقدام نماید در غیر این صورت سپرده وی به نفع شرکت ضبط و از تنظیم مبایعه نامه خودداری می گردد و با نفر دوم مزایده، قرارداد منعقد می گردد و در صورت امتناع نفر دوم (حداکثر ظرف 5 روز) سپرده وی نیز ضبط و مزایده تجدید می گردد. از برنده مزایده نیم درصد از کل مبلغ مبایعه نامه تنظیمی بابت هزینه های شرکت در مزایده اخذ می گردد.
  • حضور پیشنهاد دهندگان مزایده در زمان بازگشایی پاکتها در شرکت امکان پذیر می باشد.
  • کلیه هزینه های احتمالی درخصوص ملک مشروح فوق از جمله مالیات نقل و انتقال، حق الثبت و حق التحریر دفترخانه به هر میزان که باشد و سایر مواردی که در شرایط شرکت در مزایده دیده نشده، همگی به عهده خریدار می باشد.
  • شرایط انتقال سند، پس از دریافت 100 % مبلغ مورد معامله ، زمان انتقال سند به مدت یکسال پس از پرداخت ثمن معامله انجام خواهد شد.
  • شرکت دی در رد یا قبول پیشنهادات، تمدید و یا تجدید مزایده مختار است.

 

  

نظر جدید
0%