به گزارش واحد روابط عمومی، وزیر محترم راه و شهرسازی، خانم دکتر فرزانه صادق مالواجرد، روز دوشنبه، اول اردیبهشتماه ۱۴۰۴، از پروژه احداث قطعه AB2، منطقه 2 آزادراه تهران-شمال بازدید نمودند.
در جریان این بازدید، وزیر محترم، ضمن ابراز رضایت از روند اجرایی پروژه، پیشرفت عملیات عمرانی را در بخشهای باقیمانده، مطلوب ارزیابی کرده و اعلام نمودند، ۱۵ کیلومتر از باند شرقی منطقه دو تا پایان شهریورماه سال جاری آماده افتتاح و بهرهبرداری خواهد بود.
ایشان با تأکید بر اهمیت بهرهبرداری از ظرفیتهای فنی و مهندسی داخلی در اجرای پروژههای زیرساختی، استفاده از فناوریهای نوین و دانش مهندسی در احداث تونلها، پلها و ابنیه فنی این پروژه را از نقاط برجسته و افتخارآمیز آن دانستند.
در این بازدید، آقای دکتر هوشنگ بازوند، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، و آقای مهندس سعید شاهسواری، مدیرعامل شرکت احداث و بهرهبرداری آزادراه تهران-شمال نیز حضور داشتند.